Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Zbigniew K. D.J. 85 Tij Moja (29560 niezalogowanych)
750 Postów
Latający Holender
Malwina luzikAle moze ktos sie znajdzie nie drinkujacy z prawkiem jak tak to pisacW sumie tej jazdy za duzo nie ma
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
chyba ze sie przyczepke wynajmie i Ród bedzie ciągnął buskiem
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
hacitta napisał:
chyba ze sie przyczepke wynajmie i Ród bedzie ciągnął buskiem

ooo.... hak mam
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
Doświadczony forumowicz
No normalnie aż telefony się urywają od propozycji wyjścia z sytuacji z powodu braku transportu chyba dam sobie spokój z tym wypadem, a na pewno z uczestnictwem osób z tego forum, mam też ochotę w ogóle dać sobie spokój z tym forum bo to nie ma sensu

Pozdro

Ps. Malwina co do Twojego zapytania to napisałem już wcześniej iż w moim busie mają teraz pierwszeństwo osoby z mojej pracy. Ja nie wyczaruje kierowcy lub auta , to wszystko było już ustalone ale doktor sie wycofał i jak by co miejcie ludziska pretensje tylko do niego, jak by miał twardą dupę a nie miekie serce to by sie babie postawił
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Luzik mam auto jest kierowca czyli biore 4 osobki no razem ze mna 5I nie ma problemu RodBez stresu prosze tu MiI wszystko zgodnie z planemPozdro!!
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Ród Polaków w Rotterdam napisał:
No normalnie aż telefony się urywają od propozycji wyjścia z sytuacji z powodu braku transportu chyba dam sobie spokój z tym wypadem, a na pewno z uczestnictwem osób z tego forum, mam też ochotę w ogóle dać sobie spokój z tym forum bo to nie ma sensu

Pozdro

Ps. Malwina co do Twojego zapytania to napisałem już wcześniej iż w moim busie mają teraz pierwszeństwo osoby z mojej pracy. Ja nie wyczaruje kierowcy lub auta , to wszystko było już ustalone ale doktor sie wycofał i jak by co miejcie ludziska pretensje tylko do niego, jak by miał twardą dupę a nie miekie serce to by sie babie postawił

ojej,ale się pan sfrustrował.Przepraszam że się tak wtrącę,ale w tym momencie zachowałeś się równie niepoważnie
acha zapomniałam...pozdro
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
Doświadczony forumowicz
Blondyn uffff...... dzieki w taki razie z tobą pojedzie hacitta i Malwina z koleżankami .

Pozdro...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy

bo na Blondyna mozna liczyć ,to jest złoty chłopak
a zaden doktor nam nie pokrzyżuje planow,on sie bedzie bawil z melanią
a my jeszcze lepiej wszyscy razem w Parijsie
p.s malwina i dziewczynki,jedziemy razem z rodzynkiem...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hacitta napisał:

a zaden doktor nam nie pokrzyżuje planow,on sie bedzie bawil z małolata
teraz przybajmiej wiem ze nie warto bylo tam jechac z towazystwem ktore potrafi tylko z gory dyskryminowac i oceniac ludzi bez podstaw,,,, hacitta nie wiesz jaka jestem myslisz ze mozesz cos o mnie powiedziec na podstawie tego forum ??/ bo nie wydaje mi sie nikt tu niczego nie podpisywal ani nie skazywal sie na wyjazd kwestia checi a nie przymusu wiec nie rozumiem w czym problem i ciagle powracanie do tematu sprzed paru dnii
Zgłoś wpis
87 Postów
Malwina Jakóbczyk
(malwina85op)
Gaduła
hacitta napisał:

a zaden doktor nam nie pokrzyżuje planow,on sie bedzie bawil z małolata

FAJNIE

MMA NADZIEJE
ZE TO NA SERIO BOOO MOJE KOLEZANKI
SA ZANIEPOKOJONE CALA TA SYTUACJA TU
JA Z RESZTA TAKZE;/
Zgłoś wpis

Bliżej nas